Sanitas Animae

http://www.p-centrum.cz/

Edukativní konopná klinika Sanitas Animae


MUDr. Jarmila Šmoldasová, předsedkyně správní rady provozovny P-centrum - stačí kliknout ZDE 

Zřizovatel, zakladatel a investor Sananim Olomouc - stačí kliknout ZDE 

Věnováno Albertu Hofmannovi 
Hezký den ve spolek,

provozovno P-centrum, 
milý pražský a olomoucký Sananime k svědectví a supervizi včetně Jindry Štreita kvůli cyklu Cesta ke svobodě, viz poslední řádek a Dity a Lenky, které mají galerii taky rády a mají paměť a Lumír Hanuš, abych mu taky udělal radost a věděl to jako první
Open Royal Academy vám zakladatelem a investorem Galerie u mloka a víceúčelového střediska prevence, léčby a rehabilitace P-centrum oznamuje, že v Olomouci otevře k 20 výročí založení Sananim Olomouc v ulici Lafayettova 47/9 Edukativní konopnou kliniku Sanitas Animae.

Skrze Sananim Olomouc (nikoliv přes žádné P-centrum a už vůbec ne někdo, kdo tam je dnes ve správní či dozorčí radě nebo zaměstnanec) jsme s našimi partnery především ze zahraničí investovali do objektu Lafayettova 47/9 přes 7mil. Kč a vyjednal jsem s městem exkluzivní nájem celého objektu včetně dvora za 500 Kč/ měsíčně.

V projektu na rekonstrukci Lafayettova 47/9 nenajdete ani galerii, ani vybudovaný dvorní trakt, přesto jsou všechny prostory rekonstrované a vybudované (přes 2 mil. navíc, proč jsem budoval galerii řekne Martina Těmínová v kopii, jestli ten náš tehdejší zákon pamatuje, možná si to pamatuje i Pepa,Aleš a Štěpánka v kopii)

Investice do stavby a rekonstrukce je pojištěna mj. také u česko-americké pojišťovny s právní zastoupením stejně jako právo veta Dušana Dvořáka k IČ, značka Sananim Olomouc a znak U mloka etc., což dnes, stejně jako při vzniku dostalo do vínku a drží dnešní Společenství podpory Olomoucké nadace filantropů  a mecenášů  - viz nájemnní smlouva na Lafayettova 47/9 bod 10, žádná provozovna P-centrum, ani družstvo Stabilita etc. nemají právo k investici do objektu, IČ a značkám.

Příští týden bych se do péčka zastavil s jednou doktorkou farmacie a sdělil co a jak, navrhněte termín (kromě pondělí) a čas, přizpůsobíme se. 
1. Navrhuji - ostatně jak jsem navrhoval v roce 2000 a pak si to blbec nechal před valnou hromadou 23.8.200 vymluvit - aby se ten odporný název P-centrum zrušil (má ho kdejaký ňouma) a dům nesl název U mloka nebo to dejme latinsky, kde ten smysl čistého života v Salamanderovi vyzní ještě více

2. V červnu bude v baráku probíhat šetření SUKlu kvůli povolení k zacházení, konopí ve výzkumu Konopí je lék (Cannabis The Cure) na kanabinoidy měří Ustav soudní lékařství Doc. RNDr. Peter Ondra, CSc,  viz členové odborné společnosti Konopí je lék na http://bad-sachsa.blogspot.cz/

3. Klíčovou substituční terapií v ambulanci a doléčováku bude Cannabis,  jakékoliv farmafety zakážu, takže Jarunka má s těma farmasračkama útrum, ty může podávat s debilama a dealerama v bílých pláštích na klinice! Nato se připravte, přes to nejede vlak. Jako subsituce metamfetaminu a koksu, tak heroinu bude vždycky příroda, ne BigPharma. Pokud se to povede, klíčové bude diagnostické centrum (irisdiagnostika) a rehabilitace orientálními technikami a reflexní terapií.  No a pochopitelně individuální, rodinná a skupinová psychoterapie, ne cvičení opic.

4. Edukativní konopná klinika bude ve dvorním traktu (klienti jsou často vozíčkáři) a bude tam i matkárna, o kterou se budou starat děti z onkologie a děti z klubu (doufám, že je pravda, že se zase otevřel odpolední stacionář, aspoň mi to říkala Hanka M., to jsem byl hodně nasranej, když můj nejlepší program zavírali ňoumové stejně jako dílnu v Hodolanech, raději nekomentuji, byl bych hodně sprostý)

5. Klinika bude provádět výzkum entheogenů ve spojení s meditacemi vhledem a jinými zejména budhistickými technikami, mistra už máme, přijel z Cejlonu.
Ač jsem nemusel, nechal jsem na účtu péčka 1,2 mil. Kč. Na účtu Regionu 200 tisíc. Všechno jste projedli. Co rozhodně nezapomenu, že jste přestali platiti ty holky z Indie, to byl můj způsob protestu k podvodu 11.září 2001 a peněz jsem nechal na účtu dost. ... takže ted bude péčko platit nejen dvě jiné holčičky nebo na nemocnici se školou v Pakistánu, co dělala paní Šterbová.

Když mi Jarunka podepíše na hlavičkovém papíru P-centrum, že se mi omlouvá, že  zfalšovala lékařské intrukce policajtům, že mám schizofrenii a že jsem zlomil Kořínkovi čelist, aby mne, nána blbá, zavřela do pakárny, zřejmě odměna za ambulanci, metadon a za stáž v Británii, stáhnu i na Dáju trestní oznámení za zneužití cizích práv (viz akce živnostenský úřad, viz spolkový rejstřík), zneužití fce při správě svěřeného majetku a falšování lékařské dokumentace, VIZ http://p-centrum.blogspot.cz/
Takže sdělte, kdo s námi kdy bude jednat, nejlépe čtvrtek dopoledne, kdyby šel, ale přizpůsobíme se.

Aspon dvě hodiny milého otevřeného jednání s kafíčkem.Když nedostanu odpověď, přijdu sám a prohlédnu si, co potřebuji pro SUKL vědět. 

 
Smlouvu s univerzitou z 1995 na IČ rovněž držíme my, ne žádná provozovna P-centrum
Mám/e zájem se dohodnout bez soudního a mediálního tlaku. 
Bude to první odborné zařízení v Evropě, kde se bude Cannabis podávat současně lidem s epilepsií, schizofrenií a bipolárkama, stejně jako onkologicky nemocným či závislým. Ale to nejvzácnější bude Matkárna léčivých genetik. Na příští rok chci mluvit do dramaturgie galerie,kdyby šlo iletos, budu rád. 

Jo a v klinice bude galerie Jaroslavy Moserové, s rodinou jsem domluvéný a na otevření budou z UNESCA. Doufám, že se Jindrovy (Štreitovy) fotky z Cesty ke svobodě nevypařily, musí se zhodnitit. Bylo jit tuším přes 40 číslovaných rámů, ruku do ohně za to nedám, to si možná pamatuje Jindra.
Howg.


V Olomouci dne 24. dubna 2014 vám přeji hezký den, pevné zdraví a stálou pohodu

Dušan Dvořák, MMCA
http://dusandvorak.blogspot.com/
Konopí léčí nejen rakovinu
http://www.konopijelek.cz/
Zákon "Konopí do lékáren" je podvod, korupce a zločin na občanech.


Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 24. dubna 2014 19:23
Předmět: Edukativní konopná klinika Sanitas Animae
Komu: Josef Radimecký <radimecky@adiktologie.cz>, "JUDr. Jaroslav Klimeš" <klimes@bezucha-klimes.cz>, Dagmar Krutilová <dagmar.krutilova@p-centrum.cz>, p-centrum@p-centrum.cz, Těmínová Martina <teminova@sananim.cz>, Richter Jiří <richter@sananim.cz>, Stepanka Ctrnacta <ctrnacta@sananim.cz>, Aleš Kuda <ales@kuda.us>, Hengal@seznam.cz, tomanikova.marcela@email.cz, filsramek@seznam.cz, Jindřich Štreit <jindrastreit@mujbox.cz>, Dita Palaščáková <dita_palascakova@volny.cz>, Lenka Holá <lenka.hola@upol.cz>,

lumir hanus <lumirh@ekmd.huji.ac.il>
Kopie: AK Diag Human Cannabis <ak.diag.human.cannabis@gmail.com>, openroyalacademy@gmail.com