Sanitas Animae

http://www.p-centrum.cz/

Návrh na mimosoudní řešení sporu

Od: Magdalena Dite <magdalena.dite@gmail.com>
Datum: 27. března 2014 11:41
Předmět: P-centrum
Komu: ak.diag.human.cannabis@gmail.com, podatelna@nsoud.cz, Art Language Factory <artlanguagefactory@gmail.com>, Open Royal Academy <openroyalacademy@gmail.com>, posta@msp.justice.cz, p-centrum@p-centrum.cz, info@konopijelek.cz, klimes@klimes-bezucha.cz, radimecky@adiktologie.cz, dagmar.krutilova@p-centrum.cz




Existují nejméně 3 právní varianty sporu k IČ 608 03 291 a nejen k objektu Laffayetova 47/9, 779 00 Olomouc. Odkazy ničí text, řeknete A až je třeba říci Z http://jarmila-smoldsova.blogspot.cz/  resp. http://bad-sachsa.blogspot.cz/ a  http://sanitasanimae.blogspot.com/ určených soudu stejně jako web P-centrum zásadně v originálech, viz soudní znalkyně MUDr. Musilová na . 

1.    Trestní podnět na statutární zástupce Jarmilu Šmoldasovou a Dagmar Krutilovou (viz níže) za podvod a zneužití funkce při správě svěřeného majetku a ztráta nejen IČ pro dnešní P-centrum a hledejte si střechu nad hlavou, kde chcete, což nechceme kvůli galerii a kavárně.

2.    Podle §  … OZ  (sdělí JUDr. Jaroslav Klimeš) bude P-centrum pobočný spolek k IČ 608 03 291 s tím, že kdokoliv z Open Royal Academy (CZ), koho Dušan Dvořák určí, bude vést dozorčí radu pobočného spolku, aby nedošlo k tunelování hlavního spolku. P-centrum bude družstvo a bude zaměstnávat invalidní spoluobčany a tak si vydělá na svou projedenou a prodejnou nezávislost – viz členové asociace ZDE, že tolikero profesorů nenajde na světě a průser, každý vzdělaný člověk je zná nejen jako rektory olomoucké univerzity.

3.    Podle §  … OZ  (sdělí JUDr. Jaroslav Klimeš) bude spolek k IČ 608 03 291 rozdělen a smlouva o spolupráci s univerzitou bude uzavřena nově přímo na Open Royal Univerzity v zastoupení Sanitas Animae, odborné společnosti Konopí je lék atd jménem AK Diag Human Cannabis. Tuto variantu preferujeme s předběžným vyjádřením nejlépe JUDr. Jaroslava Klimeše nejpozději do 28.3.2014 a společným jednáním s každým, kdo bude (nyní za 666 Kč) chtít v den ukončení 2.světové války na zelený čtvrtek dne 8. května 2014 od 16.30 hod. skoro 3 hodiny plout lodí a mít 2 čestné vstupenky zdarma pro někoho ze střediska (přítel, kolegyně, děti, nemocní rodiče, děti atd) nejprve po nádherném Baťově kanále a poté po Moravě na lodi s půvabným jménem kotvícím ve vesnici Vnory a bude vytvořen marketingový plán pro (bez of) Cannabis Cliníc Cafe Therapy Growshop Travel jako 100% zdroj samofinancování střediska i s InternetPoradnou atd. (viz nájemní smlouva) v horizontu r. 2014. Loď objednána jakou soukromá akce má kapacitu 30 míst a bude tak jak tak ve Vnorech čekat a plout po řece s lidmi, kteří mají odborné argumenty a potřebnou právní erudici a nejsou paka co se ani neomluví a strkaj lidi do cvokhausu k farmadealerům jak Mengele Bouček, který vedl psychiatrickou kliniku, kde Jarmila Šmoldasová pracovala na očistě města od pavěd jako psychoterapie, cannabisterapie a adiktologie. Středisko odmítne nejpozději do 10.10.2014 používat psychiatrické farmafety a přejde 100% na čistou stravu, sport, bylinky a entheogeny a klání básníků z celého světa v galerii U mloka. Hudba a občerstvení zajištěno rovněž, bude-li třeba, promítání v salónku Černá kočka, bílý kocour a černý kocour vítají Tygra, pokud někdo řekne předem a ví, kdo byl básník Blake, Shakespearea a Ginsberg.  

MUDr. Jarmila Šmoldasová v P-centrum - ZDE
Ihned po Týdnu pro duševní zdraví 1997 je nově otevřeno na Laffayetova 47/9 víceúčelové středisko P-centrum, které od roku 1994 pracovalo nejprve v ulici Laffayetova (Centrum krizové intervence) a od roku 1995 na Dolním náměstí (Zelenina). Od roku 1999 Dušan Dvořák otevřel ve středisku psychiatrickou ordinaci pro Jarmilu Šmoldasovou - ZDE

Od roku 1999 byla Jarmila Šmoldasová předsedkyně v roce 2006 jí a ředitelkou P-centrum Dagmar Krutilovou zlikvidovaného spolku Region Olomouc (viz nájemní smlouva na Laffayetova 47/9 čl. 10.3), který Dušan Dvořák založil a od roku 1995 a konference Lidé a drogy pořádal v Olomouci a Olomouckém kraji Týden pro duševní zdraví, propojoval středisko P-centrum nejen s dalšími NNO v ČR a zahraničí a byl po Galerii U mloka „výkladní skříní střediska“. Do roku 2003, kdy k Velkému únoru Jana Zajíce 25.2.2003 přestal být Dušan Dvořák ze své vůle ředitelem a zaměstnancem střediska, Dušan Dvořák prostřednictvím Region Olomouc uspořádal 5 mezinárodních konferencí na Univerzitě Palackého a za česko-britskou konferenci a především srovnávací studii politik získal cenu britské vlády. Když tehdejší papaláši a feťáci na radnici obdrželi depeši podepsanou Tony Blairem s pozdravem pro Dušana Dvořáka a konferenci na univerzitě, málem snědli vlastní boty – ZDE, primátor Olomouce soudu

V roce 2003 řídila Jarmila Šmoldasová po telefonu akci Haloperidol v kleci s nebesy pro Dušana Dvořáka, kterou v roce 2006 odsuzuje s mnoha prvky nezákonnosti dnešní ombudsmanka – ZDE  

Jarmila Šmoldasová se prostě zachovala jako klasická psychiatrická úzkostná matka učitelka a farmap……………………………..ča současně, a to spolu s Dušanem Dvořákem mj. dne18.7.2000 otevřeli asi první metadonový program na Moravě. Dodnes je tato nebetyčně dementní akce Jarmily Šmoldasové et company z 3.2.2003 nejen na Dušanovi Dvořákovi velice poškozující a nejen při vymáhání škod za zlikvidovaný výzkum Konopí je lék díky korupci soudních znalců - ZDE
Přestože statutárního zástupce a odpovědnou osobu ve veřejném rejstříku ARES schválila v roce 2001 a v roce 2002 opětovně nejprve správní a dozorčí rada a následně Valná hromada, v roce 2010, 2012 a 2014 Jarmila Šmoldasová a Dagmar Krutilová mění údaje v ARES o statutárním zástupci a odpovědné osobě bez schválení správní rady, natož Valné hromady a v roce 2010 Dušanem Dvořákem navržený přechod IČ odmítají, zato odpovědnou osobu ručící svým majetkem za jakékoliv  chyby Jarmily Šmoldasové etc. ponechávají v ARES beze změny až do 10.3.2014 ZDE

Největší terapeutické perly Sanitas Animae (odpolední a víkendový stacionář pro zneužívané děti a v rehabilitaci chráněné pracovní a rekvalifikační programy pro dospělé) byly po odchodu zakladatele P-centrum po roce 2004 zlikvidovány pro pohodlnost a nekompetenci, bylo bez uzardění zastaveno financování po 11.září 2001 adoptovaných indických děvčátek (každá jiné víry) a nejen účetní nebo dozorčí rada P-centrum jistě zná přesný projedený finanční stav vlastního jmění P-centrum. Když Dušan Dvořák z P-centrum jako ředitel odcházel, nechal na účtu cca 1,2 mil. Kč, které pro středisko na horší časy LEGÁLNĚ bez leštění klik etc. vydělal a získal za to řadu českých a zahraničních cen.  Uděláme středisko bez dotací, pouze vědecké granty.
Mgr. Dušan Dvořák, MMCA v Open Royal Academy - ZDE
Společně s zakladateli a dalšími čestnými členy - partnery Sanitas Animae (člen Open Royal Academy) zajistil přes projekt Sananim Olomouc od roku 1994 – 2003 na vzdělání, výzkum, umění a výstavy a především na preventivní, terapeutické a rehabilitační programy v roce 2003 ukotvené nejen na adrese Laffayetova 47/ 9 přes 33 mil. Kč a z toho přes 7 mil. Kč investic do rekonstrukce objektu Laffayetova 9 –ZDE. Galerie U mloka a dvorní Factory U mloka (bude trvalá galerie Jaroslavy Moserové) rozhodně „stály“ za 2,5 mil. Kč navíc v investicích (v rozpočtu byly za cca 3,5 mil Kč jako ta galerie a ta dílna).

Dušanem Dvořákem poskytnuté a zajištěné investice českých a zahraničních partnerů jsou z hlediska práv k IČ 608 03 291 od roku1998 rovněž jištěny smlouvou s pojišťovnou Met Life, písemnými dokumenty a investice je uvedena v nájemní smlouvě s nejluxusnějším nájmem za m2 v centru města ve Střední Evropě i pro P-centrum, viz čl. 4.1 nájemní smlouvy - ZDE.
 
Dušan Dvořák byl od roku 1994 - 2014 jediná odpovědná a ze zákona za IČ 608 03 291 a jeho škody včetně dceřiného družstva Stabilita ručící osoba, viz ARES, přičemž žádný člen a statutární zástupce ze zákona nenesl a nenese za nic odpovědnost, viz § OZ. 

Dušan Dvořák je člen IČ 608 03 291 s právem veta a s delegovanými právy čestných členů schválené v roce1988 ihned po zapsání 7 mil. investice do nájemní smlouvy. Tyto práva byla v roce 2000 před VH 23.8.2000 převedena na Společenství podpory Olomoucké nadace filantropů a mecenášů (viz nájemní smlouva, čl. 10.3) a před převodem značky Sananim Olomouc na P-centrum od 1.1.2001. 


S ohledem na fakt, že Jarunka, Dajénka, Mišáček, Verunka a další měkkýši P-centrum brutálním způsobem porušovali stanovy, toto jim v roce 2004 při Týdnu pro duševní zdraví Dušan Dvořák sdělil veřejně na Valné hromadě P-centrum a poslal je do kopru a značku P-centrum opustil natrvalo a nehodlá se k ní vracet. Mj. i proto, jak je tato značka zprofanovaná leštěním klik a jak ji dnes vlastní a používá kdejakej trouba. Zato značku U mloka nevlastní nikdo a přitom by středisku (viz VH 23.8.2000) slušela mnohem víc.
Co se stalo před případnou letošní společnou pří či jízdou k IČ: 608 03 291 na řece Moravě v den výročí ukončení 2.světové války 8.května IN SIDE?
Byl zahájen 77 výzkumný program „Cannabis Nero THC“,  který probíhal od  výročí Jana Palacha 19.1.2014 do 6. výročí zveřejnění výzkumu Konopí je lék na Velký pátek 21.3.2008. Termín sdělený správní radou Open Royal Academy jako konečný na Tři krále v Bad Sachsa 6.ledna 2014 pro tento další těžký úkol pro Dušana Dvořáka byl – jako vždy – dodržen ke spokojenosti správní rady. Nejtěžší úkol svého života – rovněž splněný – však Dušan Dvořák dostal s konečným datem k Velkému únoru Jana Zajíce 2014 a bude součástí spisu IČ: 608 03 291 i s notářským ověřením a razítkem Okresního soudu v Olomouci i krajského a vrchního soudu, avšak pouze pokud dojde k soudnímu sporu s P-centrum. Níže uvedení přátelé Dušana Dvořáka znají a vědí, že preventivně předal 3.března 2013 do spisu ke zbavení právní způsobilosti dle justičního kartelu s podvodníky dealery psychiatry důležité podklady.  

Zjednodušeně řečeno: aby nebyl případný právní spor s P-centrum od začátku s naprosto jednoznačnou právní a sociální převahou pro Dušana Dvořáka, Dušan Dvořák  – jako vždy až na dřeň – svým zcela záměrně vulgárním chováním vypudil ze všech korporací asociace Open Royal Academy všechny členy statutárních orgánů IČ: 608 03 291 a další dva významné členy IČ: 608 03 291, kteří stáli při Dušanu Dvořákovi nejen do 25.2.2003a pomáhali získat podobu Laffayetova 47/9 pro cenu Památky a zdraví (1998), zajišťovali zahraniční kontakty a ochranu práv značky. 

Za správní a dozorčí radu Sanitas Animae byli opravdu velmi drsně vypuzeni tito přátelé Dušana Dvořáka: Ing. Luděk Dvořáček, Ing. Petr Motýl, Ing. Pavel Němeček a Ing. Ota Kaděrka za správní radu Konopí je lék,o.s. a dozorčí radu P-centrum, za nositele smluvních práv k IČ 608 03 291 předsedkyně správní rady Sdružení podpory Olomoucké nadace filantropů a mecenášů Zuzana Majerová Zahradníková, McA. 

Zde úplně poslední ofiko sdělení čestného člena k IČ 608 03 291, čímž hlas automaticky přešel na někoho, komu dá Dušan Dvořák peška a rozhodne, s čímž ovšem musí každý písemně souhlasit. Taková malá diktatura investorů. Hlas Dušan Dvořák nepotřebuje, neboť má právo veta, které od roku 1998 – 2014 použil pouze jednou jedinkrát.